top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Danmark byder på værtsskabet for WorldPride 2021

WorldPride til København i 2021

foto: Catalin Pintilie (2017)

Copenhagen Pride er den største og mest kendte mangfoldighedsfestival i Danmark, og vi ønsker at gøre København til værtsby for WorldPride i 2021.

Som organisation har vi mere end 20 års erfaring med at planlægge og eksekvere pride-festivaler, og Københavns pride-historie begyndte faktisk med EuroPride i hovedstaden tilbage i 1996. Siden da er Copenhagen Pride vokset og har udviklet sig positivt år for år. Vi har i dag stærke globale partnerskaber og en international profil, der gør, at vi helt klart mener, at tiden er kommet til at hente WorldPride til København i 2021.

Vi samarbejder tæt med stort set alle LGBTQ-organisationer i Københavnsområdet og nyder samtidig en høj grad af politisk opbakning både fra Københavns Borgerrepræsentation, Region Hovedstaden og den danske regering.

I foråret 2015 dannede vi projektorganisationen Happy Copenhagen sammen med Pan Idræt, og denne organisation er professionelt drevet af midler fra både Københavns Kommune og Region Hovedstaden. Happy Copenhagen har til formål at skaffe både WorldPride og EuroGames til København i 2021. Eventet har fået navnet Copenhagen 2021, og det bliver en storslået fejring af kærlighed, sportsånd og LGBTQ-rettigheder pakket ind i en regnbuefarvet folkefest, hvor #YouAreIncluded.

Copenhagen Pride glæder sig til at kunne byde hele verden velkommen i København i 2021 til det, der bliver det største og mest ambitiøse LGBTQ-event nogensinde afholdt i Danmark. Vi arbejder målrettet og hårdt i de kommende år for at få det til at ske. Det arbejde kan du følge på copenhagen2021.com, samt på Facebook, Twitter og Instagram.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page