top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Liam Gallagher til Vega

Storskrydende genialiteter fra Manchesters britpop lillebror 460 kr. incl. gebyr Rock’n’roll-ikonet Liam Gallagher udgav sidste år sin storroste solodebut, som han nu udfolder Store VEGA den 26. november sammen med Oasis-klassikere fra det massive bagkatalog. Som frontmand i allestedsværende Oasis personificerede Liam Gallagher om nogen 90’ernes britpop med sin distinkte stemme og utilregnelige persona. Efter to år i bandet Beady Eye var han klar til at prøve en solokarriere af og sidste år udgav han albummet As You Were. Herpå viser han sig frem fra sine bedste sider både som sanger og sangskriver. Og anmelderne var ikke sene til at sammenligne As You Were med klassikere fra Oasis-bagkataloget. Albummet sendte også de engelske fans i rockselvsving i sådan en grad, at As You Were toppede de engelske albumhitlister og billetterne til Gallaghers turné i England blev revet væk på to timer. Den store interesse skyldes ikke kun det stærke soloalbum, men også udsigten til at genopleve en smule af Oasis-storhedstiden. Under sine engelske festivalshows lod Liam Gallagher nemlig setlisten krydre med hits som ”Rock ’n’ Roll Star”, ”Morning Glory”, ”Some Might Say”, ”Supersonic”, ”Cigarettes & Alcohol”, ”Live Forever” og ”Wonderwall”. Sangene var heldigvis også med på setlisten, da soloturnéen gik i gang. Så udover sange som ”Wall of Glass”, ”Chinatown” og ”For What It’s Worth” fra As You Were kan du også glæde dig til Oasis-fællessang i Store VEGA den 26. november. 

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page