top of page
Søg
  • Foto & Tekst Henrik Hildebrandt

Grøn Koncert Amager

Grøn 2018 skudt i gang med udsolgt, som for første gang åbner i København ved 10 øren på Amager, og med endnu en fantastisk sommerdag var publikum i ekstra godt koncert humør og gav den fuld skrue med at feste og drikke.

Grøn kan nu melde udsolgt til første koncert på Grøn-touren, som i dag afholdes på Tiøren, Amager. Forsalget til årets koncerter er historisk højt og Muskelsvindfonden og Tuborg anbefaler folk at sikre sig billet til de kommende koncerter allerede nu.

Grøn Koncert blev i dag skudt i gang på Amager med et stjernespækket line-up bestående af Lukas Graham, Aqua, Suspekt, D-A-D, Cisilia X Joey Moe og Suspekt. Desuden bydes der i år på endnu mere Grøn med den nye Ghettoblaster-scene, hvor fire up-and-coming artister fyrer ekstra op for festen. På den nye scene sætter DJ’s Josefine Winding og Emma Acs rammen for R&B/pop-prinsesserne Ericka Jane og Iris Gold.

Touren startede i dag på Tiøren som helt ny koncertplads. Herefter drager karavanen til Jylland og Fyn og ender i Valbyparken den 29. juli.

Tourplan:

20/7 – Kolding

21/7 – Aarhus

22/7 – Aalborg

26/7 – Esbjerg

27/7 – Odense

28/7 – Næstved

29/7 – Valby

Billetter kan købes i landets 7-Eleven-butikker eller via www.grønkoncert.dk

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page