top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Paul Mccartney i Royal Arena

Paul Maccartney i Royal Arena

NY KONCERT: Paul McCartney "The Freshen Up Tour" i Royal Arenafredag 30. november.

Paul McCartney vender tilbage til landevejen med sin nye Freshen Uptour og udgiver 7. september det nye album "Egypt Station".

“I first toured in Copenhagen with The Beatles, then later with Wings and then again as a solo artist but my last concert there was unbelievably 15 years ago. We’ve been back to Denmark several times since and we’ve always had such fun experiences. We’ve freshened up the show since our last visit and we are excited to be playing some of our new songs from the new album as well as the songs we always love to play. So come on down, we want to see you, we want to rock out and party with you again!”, - Paul McCartney

Billetsalget starter fredag 31. august kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk,- begrænsning på 6 billetter per kunde. Der vil også være VIP billetter i salg via eventtravel.com Læs mere i eventet ➡️https://facebook.com/events/226825994660272/


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page