top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

GretAvanFleeT i KB Hallen

18. november 2019

KB Hallen

København

Support:YOLA

Døre: 18:30 Show: 20:00

Da den aldrende Led Zeppelin-forsanger Robert Plant blev spurgt, om han havde nogle unge favoritbands, fremhævede han Greta Van Fleet og sagde, at “de er Led Zeppelin I”, mens han kaldte Josh Kiszka “en smuk lille sanger”.

Det fremadstormende amerikanske rockband kan nu opleves 18. november i K.B. Hallen i København

Down the Drain Concerts produktion.

Amerikanske Greta Van Fleet har tidligere desværre aflyst begge deres planlagte udsolgte koncerter i København på grund af sygdom. Men nu er der heldigvis kommet styr på frontmand Josh Kiszkas problemer med halsen, hvilket betyder, at bandet nu kan opleves live i København til november. Af produktionsmæssige årsager flyttes showet fra TAP1 til K.B. Hallen. Billetter købt til de tidligere annoncerede koncerter i VEGA og TAP1 vil fortsat være gyldige til den nye dato, og et stærkt begrænset antal billetter inklusive siddepladser vil blive sat i salg fredag 29. marts. Skulle man være forhindret i at deltage på den nye dato, vil det være muligt at få refunderet sine billetter indtil mandag d. 8. april. Greta Van Fleet kan opleves mandag 18. november 2019 i K.B. Hallen i København, og billetter kan købes fra fredag 29. marts kl. 10.00 via Billetlugen.dk. Den fantastiske singer/songwriter, Yola, er support til koncerten.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page