top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

UB40 på Docken

Kom og hør UB40 på Docken

UB40 er et af verdens største reggae/pop-band. Bandet har haft mere end 50 hits singler og har haft enorm international succes. De har solgt over 100 millioner albums på verdensplan. Deres debutalbum, ’’Signing Off’ anses for at være et af de største reggae albums nogensinde udgivet af et britisk band. Og nu kommer de på Docken. Kom og oplev UB40 med nogle af deres allerstørste hits såsom Can’t Help Falling in Love, Red Red Wine, I Got You Babe og mange andre.

UB40 er en af de mest succesrige britiske grupper nogensinde.

Oplev UB40 grundlæggermedlemmerne Robin Cambell (co-vokal / guitar), Brian Travers og Norman Hassan (percussion / vokal) sammen med langtidsmedlemmerne Duncan Campbell (vokal), Martin Meredith (saxofon), Laurence Parry (trompet) og Tony Mullings (keyboard).

Praktisk information:

Dørene åbner kl. 18.00 og koncerten starter kl. 20.00.

Det er muligt at købe nummererede siddepladser, ståpladser og VIP-pladser til koncerten.

VIP-balkonen er et loungeområde med høje caféborde (ståpladser). VIP-billetten er inkl. velkomstdrink, fri VIP-bar, snacks og nødder (hele koncerten), samt let tapas mellem kl. 18 og 20.

Der er mulighed for at købe mad ved en Pølsevogn / Foodtruck. Drikkevarer og snacks kan købes i baren.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page