top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

OVER 25.000 SKAL MED TIL BRAGET MOD RØDE STJERNE I KØBENHAVN!

FCK opfordrer sine fans til at komme i hvidt, når på tirsdag truppen i deres hvide hjemmebanetrøje skal vise Røde Stjerne, at løvernes hjemmebane også kan noget helt særligt på de europæiske aftener i København.

Efter den sene eftermiddagstræning i Telia Parken er en bruttotrup på 19 spillere udtaget til tirsdagens kamp:

2 Guillermo Varela 3 Pierre Bengtsson 4 Sotirios Papagiannopoulous 6 Jens Stage 7 Viktor Fischer 8 Nicolaj Thomsen 9 Pieros Sotiriou 10 Carlos Zeca 11 Mohamed Daramy 13 Sten Grytebust 14 Dame N'Doye 16 Pep Biel 17 Karlo Bartolec 19 Bryan Oviedo 21 Kalle Johnsson 23 Jonas Wind 25 Victor Nelsson 26 Carlo Holse 33 Rasmus Falk

På skadelisten er Stephan Andersen, Nicolai Boilesen, Robert Mudražija og Andreas Bjelland.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page