top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

PSYCHED UP JANIS JUBILÆUMS- OG FØDSELSDAGSFEST


Psyced Up Janis's fejning af deres første og sidste musikalske excitationer

Bandet fejrer både starten i 1989, hvor Sune og Jakob stod på scenen sammen for første gang en decemberaften på Sønderborghus samt det sidste afsluttende kapitel i 1999, hvor Søren Solkær dokumenterede bandets sidste rejse gennem ørkenlandskabet i Death Valley, Nevada. Og 2019, hvor Sune og Jakob igen deler scene sammen som Psyched Up Janis og i den anledning giver koncert.

Kære alle, Det er med stor glæde at vi, på vegne af Sune og Jakob, gerne vil invitere jer alle til PSYCHED UP JANIS 30 års jubilæums- og fødselsdagsfest i Folkets Hus, VEGA d. 6/11 2019. Vi fejrer både starten i 1989, hvor Sune og Jakob stod på scenen sammen for første gang en decemberaften på Sønderborghus samt det sidste afsluttende kapitel i 1999, hvor Søren Solkær dokumenterede bandets sidste rejse gennem ørkenlandskabet i Death Valley, Nevada. Og 2019, hvor Sune og Jakob igen deler scene sammen som Psyched Up Janis og i den anledning giver koncert. Det bliver en aften dedikeret til jer fans fyldt med lækre gimmicks og dejlige overraskelser: - Artist talk med P6 BEAT - DRs Carsten Holm - Søren Solkær Udstilling - Death Valley 1999 - Support acts - DJs - Limited merchandise - Semiakustisk PSYCHED UP JANIS duokoncert Kom og oplev denne enestående aften i samarbejde med Vega. Du vil med garanti aldrig få chancen igen. Sune og Jakob glæder sig til at fejre deres jubilæum sammen med alle jer fans - vi ses til festen! Billetter kan købes her https://www.ticketmaster.dk/event/VES0611G?language=da-dk&camefrom=vegadk&brand=dk_vega&fbclid=IwAR3r-_iFgB6vyZDWxJLUoYUPorDO6i-UUWSEukXPz0_CS1sWy-HHDmtVcTQ

#PSYCHEDUPJANIS

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page