top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Frank Carter and the Rattlesnakes spiller i Amagerbio


Den hardcore punker Frank Carter er stort set altid et brag at opleve live, og i aften skal han indtage Amager Bio med sin loyale skare af klapperslanger. Frank Carter and The Rattlesnakes har været i Danmark mange gange siden de blev dannet 

i 2015 – senest som support til Foo Fighters i Horsens tidligere i år. 

Bandet blev dannet i hælene på, at Frank Carters tidligere band, Gallows, gik fra hinanden i 2015 – heldigvis har Frank rejst sig smukt fra asken, og på tværs af nu tre album har The Rattlesnakes markeret sig som en vigtig konstellation på den moderne punkrocks nattehimmel. Deres seneste udspil, ’End of Suffering’ fra maj i år, er dog mere traditionel alternativ rock. Koncerten i Amager Bio vil sandsynligvis derfor forsøge at forene de to sider af bandets lyd. Med sig bringer de det hårdtslående britiske rockband Kid Kapichi, der tidligere i år udgav ep’en ’Sugar Tax’. 

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page