top of page
Søg
  • NORDICA LIVE

ENGAGE af-LYST med Søren Huss og Pernille Rosendahl

Kastellet er en af de bedste lokations for mindre/intime koncerter.

Hvem andre kan finde på at holde koncerter i et militærområde i København end VETER🔺N FONDEN!

Det er dog med en vis ærgelse at kalde det intimt for det er faktisk et arrangement der er gået fra at fylde hele Refshaleøen med store stage- og aktivitetstelter, og endda kampvogne, til at klemme sig ind på mindre græsarealer.

Gæsterne får en nærmest tvungen men påskønnet rundvisning af Kastellet inden de når frem til koncertområdet, et picnicområde hvor forudbestilte picnickurve serveret af CREW bliver nydt. Alt ifølge corona-restriktionerne selvfølgelig.

Smukke grønne omgivelser med smuk musik omfavner koncertgæsterne på en af de mange fantastiske sommeraftener arrangeret af ENGAGE af-LYST festivalen.

Søren Huss nægter at spille sange fra sin tid med Saybia, rockbandet hvor han var forsanger og som fik internationalt gennembrud. Det fortæller en hel del om hans soloværker som blev spillet til koncerten.

Den bedste til sidst

Sangen "Et hav af udstrakte hænder" spillede Søren Huss som det sidste nummer i koncerten, stående med akustisk guitar med udsigt til solnedgangen over Kastellet bag os. Og med en smuk tale dedikerede han sangen til corona-heltene f.eks. sygeplejerskerne, som kæmpede for vores allesammens helbred under smitten.

Søren Huss indledte koncerten med sangen "Undertiden" fra albummet "Midtlivsvisen". En sang om forældreskab og dårlig samvittighed.

Pernille Rosendahl spillede aftenens anden koncert efter Søren HUSS. En udmærket koncert med keyboards og guitar på scenen med en del backtracks, forståeligt nok under disse corona-omstændigheder som gjorde koncerten mindre live.

Knap 500 koncertgæster havde mødt op til en næsten udsolgt koncert og på spørgsmålet om hvorvidt Søren HUSS ville kunne samle dem alene vil mit svar være; selvfølgelig.

Tak til Jeppe Michael Jensen fra Veteran Fonden som står bag arrangementet ENGAGE af-LYST og de frivillige for deres imødekommenhed.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page