top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Judas Priest: En Legendarisk Aften med Heavy Metal Ikoner

Invincible Shield Tour

26. juni 2024

Royal Arena

Af Katrina Dyrnell Bolding

Foto: Thomas Værum Olesen

Jeg havde den fantastiske mulighed for at anmelde Judas Priest under deres Invincible Shield Tour den 26. juni 2024 i Royal Arena. Som en dedikeret fan af Robs stemme var jeg lidt nervøs for, hvordan hans præstation ville være, da tiden går for alle. Dog blev jeg fuldstændig overvældet fra start til slut af hans stemme samt hele bandets præstation. Rob Halford viste, at han stadig mestrer at synge og skrige på en måde, som kun få kan, og hele bandet demonstrerede deres musikalske ekspertise på en måde, der fik mig til at glemme, at de har præget heavy metal-genren i over 50 år.

Koncerten var endnu et bevis på deres ikoniske status i heavy metal-landskabet. Setlisten var perfekt sammensat med en blanding af gammelt og nyt materiale, og da showet sluttede, sad jeg tilbage med følelsen af, at intet manglede; de havde ramt alle de rigtige akkorder.

Et særligt øjeblik var, da de startede med et covernummer, "The Green Manalishi (With the Two Prong Crown)", der skabte en unik stemning i salen og fik os alle til at føle os fortryllede.

Bandet havde også nogle imponerende gimmicks, blandt andet en trefork med lys, der kunne hejses op og ned og vendes på højkant, hvilket tilføjede et ekstra lag til koncertoplevelsen og blev værdsat af publikum.

Da de spillede de ekstra sange på opfordring fra publikum og afsluttede med "Living After Midnight", syntes jeg, det var en genial afslutning på en uforglemmelig aften.

Dette var fjerde gang, jeg havde fornøjelsen af at se dem live, og med hvert show har de imponeret mig mere og mere. Judas Priest formåede at levere en medrivende og engagerende liveoplevelse, der cementerede deres status som sande legender inden for heavy metal-genren. Jeg finder mig stadig til tider fordybet i minderne fra denne koncert, da den har efterladt et dybt og positivt indtryk på mig. Min eneste beklagelse er, at jeg ikke også kunne opleve dem live, da de var yngre, men der var jeg desværre ikke født endnu.


Galleri


Setlist:

bruge setlist og skrive mere

War Pigs /Tape /Cover

Invincible Shield Tour Anthem /Tape

Panic Attack

You've Got Another Thing Comin'

Rapid Fire

Breaking the Law

Riding on the Wind

Love Bites

Devil's Child

Saints in Hell

Crown of Horns

Sinner

Turbo Lover

Invincible Shield

Victim of Changes

The Green Manalishi (With the Two Prong Crown) /Cover

Painkiller

The Hellion /Tape

Electric Eye

Hell Bent for Leather

Living After Midnight

We Are the Champions /Tape /coverSeneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page