top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Fanget af Anthrax i Pumpehuset


Jeg har kendt til Anthrax siden mine teenager år hvor jeg blev introduceret til sangen Indians, og lige siden det har det altid givet smil på læben hos mig og en lang mosh fest.Man kunne frygte at Anthrax siden de er blevet ældre er blevet mere forsigtig og dermed mistede deres fandenivoldskhed, det kan jeg love at det har det på det bestemt ikke tværtimod, koncerten startede lidt sløvt med numrene ”You Gotta Belive” og Monster At The End”….. men, men, men så kom forhammeren med nummeret ”Caught In The Mosh” også gik publikummen amok og moshede igennem.

Det var og er syndt at stagediving er forbudt, da det ville havde givet en total ”mosh-oplevelse” men tiden ændre sig og sådan er det.

Der er mange som betragte Hr. Scott Iann som frontmanden, ja og nej synes jeg Joey Belladonna er lige så meget værd for bandet, han er en nærmest Freddy Mercury håndtering af mikrofonen.

Bandet formåede at holde trykkogeren i gang efter ” Caught In The Mosh” med klassiske numre som ”Indians”, ”Anti Social” og ”Breathing Lightning”. Mange ville mene at det var nærmest rutine præget…

Men Anthrax er stadig et af de største indenfor thrash genren.Som læseren har nok læst blev jeg ”Caught In The Mosh” Jeg giver 5 ud af 5 stjerne = 5/5

photo:Savas Karakaplan

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page