top of page
Søg
  • Savas Karakaplan

MONSTER MAGNET


Monster Magnet Live Pumpe Huset marts 2016 LIVE NATION

Review & photo : Savas Karakaplan

En stille, mørk aften i København, i nærheden af byens centrum, gemmer der sig en rytmisk eksplosion. Ud over et mindre lufthul ved baren, i den bagerste del af koncertsalen i Pumpehuset, er der full house. Sitrende, forventningfulde, opspændte tilhørere - klar til Monster af stoner rock.

Scorpion Child, et gennemtænkt band med deres 70’er rockversion, varmer op. Lækkert forspil, til en aften hvor vi bliver revet rundt af Monster Magnets rå, insisterende og møgflabede optræden.

Monster Magnet tager os med på en retro-produceret, hård musikalsk rejse, med blide breaks af fløjlsbløde temposkift. Dynamiske skift af råt og sødt, og en umami bestående af stærkt forvrænget, groovefyldt bass - heavy lydkombination. En rejse ind i melodiske vocals bakket op af Black Sabbath og Led Zeppelin- indflydelse. Gentagende rytmiske chords indvirker som enmonster magnet-effekt på publikum. Efter sidste nummer SPACE LORD er klimaks nået til perfektion, hvor vi uden modstand tager alt ind, til ordene ” You've been drinken my blood well I've been licking your wounds”… Bandet satte derefter trumf med I WANT MORE i ancore.

setlist: CROP CIRCLE, POWERTRIP , MELT, SUPERJUDGE, TWIN EARTH, LOOK TO YOUR ORB, DINASAUR VACUUM, CAGE AROUND THE SUN, TRACTOR, DOPES TO INFINITY, SPACE LORD, -----/ I WANT MORE , FACE DOWN, NEGASONIC TEENAGE WARHEAD

www.artnmotion.net Savas Photography and music reviews

‪#‎monstermagnet‬ ‪#‎scorpionchild‬

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page