top of page
Søg
  • Tine WEND

High Voltage Rock Awards


High Voltage 15. 4. 2017Sponsorer: Royal Beer , Jack Daniel's ,Superjeans Of Sweden , 4Sound Danmark , Breki Design , EMP Danmark , myROCK #HVAWARDS17

Tag to mænd med en fælles passion for rock og metal og tilsæt en flaske Fernet Branca, vupti! Så har du et award show dedikeret til denne hårdtslående del af musikken.

Så let var det nu ganske givet ikke. Da Steffen Jungersen og Martin ”Love Gun” Jensen for 3 år siden langede de første statuetter ud til bands, producere og andre skabninger i musikkens univers, var det da med let rystende hånd og tilbagefald til smøgerne. Lykkeligvis gik det hen og blev en larmende succes og således vil der nu for tredje gang blive afholdt High Voltage Rock Awards.

Denne gang med Mike Tramp som vært og navne som Helhorse og Defecto på scenen. Desuden ved jeg at der er lidt af en surprise i vente, så det er bare med at få den generte muldvarp frem fra sit skjul og købe billet!

Personligt håber jeg at HV Rock Awards er kommet for at blive. Man kan diskutere om det kan/skal udvikle sig til noget større og mere. Martin og Steffen har i tidligere interviews nævnt at de gerne så et større show på et større venue – men en del af charmen er netop at vi befinder os på ”Klubbi” i metalfamiliens selskab.

Fordelen ved at skabe noget større ville naturligvis være en bredere interesse og at de helt store drenge i klassen måske ville have lyst til at deltage. D´herrers ambitionsniveau omkring dette kender jeg ikke så meget til – vi får at se.

Lørdag d. 15. april kan en masse glade prisvindere feste og fejre sejren sammen med os andre dødelige. Og jeg håber af hjertet at Martin og Steffen giver sig tid til at lette på hatten og skåle med hinanden i den stribe Fernet Branca som de fuldfedt har gjort sig fortjent til. Faktisk burde der indstiftes en helt særlig pris til dette vidunderskønne vennepar som tak for den indsats de gør for rock og metalgenren! Faktum!

⚡OG DE NOMINEREDE TIL ÅRETS 'HIGH VOLTAGE ROCK AWARDS' ER⚡ D. 15. april og for tredje år i træk afholdes Danmarks eneste rene rock- og metal award show på landets største rock klub High Voltage Copenhagen. De forgangne år har været kæmpe successer og bands (vindere som tabere), branchen og publikum har forlængst og enstemmigt vedtaget at High Voltage Rock Awards er en institution der er kommet for at blive og er i år præsenteret i endnu tættere samarbejde med Danmarks største rockradiokanal myROCK. Billetsalget er igang. Køb nu og her: billetto.dk/da/events/hvawards17 Dette mine damer og herrer er 'The Class of 2017'. Stort tillykke til jer! Stay tuned og tag godt imod! // Martin Jensen & Steffen Jungersen ⚡ÅRETS DANSKE ROCK UDGIVELSE ⚡ DEFECTO ‘EXCLUDED’ DIZZY MIZZ LIZZY ‘FORWARD IN REVERSE’ HELHORSE ‘HELHORSE’ LUCER ‘BRING ME GOOD NEWS’ VOLBEAT ‘SEAL THE DEAL & LET’S BOOGIE’ ⚡ ÅRETS DANSKE CLASSIC ROCK UDGIVELSE ⚡ BABY WOODROSE ‘FREEDOM’ MÅNESKJOLD ‘KOMETEN KOMMER’ PRETTY MAIDS ‘KING MAKER’ SHOTGUN REVOLUTION ‘ALL THIS COULD BE YOURS’ ⚡ ÅRETS DANSKE METAL UDGIVELSE ⚡ APHYXION ‘AFTERMATH’ ARTILLERY ‘PENALTY OF PERCEPTION’ DENNER/SHERMANN ‘MASTERS OF EVIL’ ILLDISPOSED ‘GREY SKY OVER BLACK TOWN’ RISING ‘OCEANS INTO THEIR GRAVES’ ⚡ ÅRETS DANSKE ALTERNATIVE UDGIVELSE ⚡ FOREVER STILL ‘TIED DOWN’ FRANKLIN ZOO ‘RED SKIES’ HALSHUG ‘SORT SIND’ HULDRE ’TUSMØRKE’ ⚡ ÅRETS DANSKE LIVE BAND ⚡ BERSÆRK DIZZY MIZZ LIZZY FRANKLIN ZOO HELHORSE VOLBEAT ⚡ ÅRETS DANSKE UP-COMING BAND ⚡ BAEST DEFECTO FOREVER STILL IOTUNN ⚡ ÅRETS DANSKE BAND ⚡ ARTILLERY BAEST RISING VOLBEAT ⚡ ÅRETS DANSKE PRODUCER ⚡ JACOB BREDAHL / RISING 'OCEANS INTO THEIR GRAVES' JACOB HANSEN / DIZZY MIZZ LIZZY ‘FORWARD IN REVERSE’ LASSE BALLADE / HALSHUG ‘SORT SIND’ SØREN ANDERSEN / ARTILLERY ‘PENALTY OF PERCEPTION’ ⚡ ÅRETS DANSKE SPILLESTED/FESTIVAL ⚡ AMAGER BIO COPENHELL METAL MAGIC FESTIVAL PUMPEHUSET VOXHALL ⚡ ÅRETS DANSKE RADIO ROCK TRACK ⚡ THE BOY THAT GOT AWAY ‘THE RIVER’ DIZZY MIZZ LIZZY ‘BRAINLESS’ FRANKLIN ZOO 'IT'S NOT ME' SHOTGUN REVOLUTION ‘CITY OF FIRE’ VOLBEAT FEAT. JOHAN OLSEN ‘FOR EVIGT’ STEM HER FRA UGE 11: radioplay.dk/myrock-kampagner/rockawards17 ⚡ ÅRETS DANSKE VIDEO ⚡ ANDERS FRANK / MINDSPARK FILMS / TAINTED LADY 'AMPBURNER' JESPER ISAKSEN / 11TH STREET KIDS 'ELECTRIC LADY' LASSE BØGEMARK CHRISTIANSEN / LUCER 'BRING ME GOOD NEWS' SØREN ANDERSEN / SUPERLOADER 'CITY LIGHT' TIM DAMGAARD / VIOLMACE 'CAN YOU FEEL WHAT I FEEL' STEM HER: https://goo.gl/T0FrVr ⚡ ÅRETS DANSKE ROCKFOTO ⚡ KIM MATTHÄI LELAND / ORM, ROSKILDE FESTIVAL MARIKA HYLDMAR / BERSÆRK, ROSKILDE FESTIVAL LARS V. ANDERSEN / ILLDISPOSED, VOXHALL PER LANGE / THE DEFECTORS, GUTTER ISLAND FESTIVAL THOMAS KOFOD / GORILLA ANGREB, LOPPEN STEM HER: https://goo.gl/b1Y92p ⚡ÆRESPRIS BRANCHE ⚡ (SPECIAL JURY) ⚡ÆRESPRIS BAND⚡ (SPECIAL JURY)

bottom of page