top of page
Søg
  • Tine Wend

Giv mig en dag… og en mere!

Magtens Korridorer

Photo: Savas Karakaplan

At bede mig anmelde en koncert med Magtens Korridorer tilsvarer nærmest at pålægge en mor karaktergive sine egne børn! Jeg har den blødeste pindsvinesjæl når det kommer til Johan O. med ensemble! Ikke alene er de alle – hver og en – de mest sympatiske og elskelige mennesker. De kan sgu også spille musik! Det er efterhånden blevet sådan i mit liv at det ikke er rigtigt jul før Magtens Korridorer har blæst taget af Vega… Det er blevet en tradition for mig at tage afsted til Vega med ”Københavns klogeste” for sammen at lade os besnære af Altings Mester aka Johan- den vilde ryst og de skønherlige musikanter der tilsammen er Magtens Korridorer.

Jeg punkterer nærmest af glæde når aftenen indledes med mit absolutte yndlingsnummer ”Engle”… så ved jeg fandeme nærmest ikke om jeg skal sjatpisse i buksen af begejstring eller kramme alle i min nærhed. Steff fik i hvert fald årets krammer da Johan serverede åbningsakten i balkonhøjde!

Som sagt – jeg er det mest inhabile individ i forhold til at give kritik af sådan en koncert! Når det så er fastslået, må jeg alligevel drysse stjerner ud over en modig sætliste hvor der var plads til et par af de mere stille numre og til et veloplagt band som giver det bløde blå lys i Vega det smukkeste lydspor jeg kunne ønske mig. Jeg har ikke tal på, hvor mange koncerter med MK jeg efterhånden har skrålet og skålet mig igennem. Denne aften var endnu en omgang bingo på hele pladen og happy hour lige i fjæset!

Vi fik en energisk rundtur i hele kataloget med en fin akustisk udgave af” Nordhavn Station”, ”Lyset over Nørrebro” for første gang live og så selvfølgelig masse-kærlighed på ”Lorteparforhold” og ”Picnic på kastellet”.

Vega blev vanen tro trampet flad og fyldt med fællessang – og festen fik den fineste krølle med ”Giv mig en dag”… Og ved i hvad? Det gør de sgu! Magtens Korridorer.. En ny og sprød oplevelse i Vega i aften – Og jeg vil fucking hellere dø, end sige farvel… så selvfølgelig er jeg atter at finde på min faste plads sammen med min klogeste ven (og måske ”Sara har”, ”Morgan” og ”Sankt Petri Torv”?).

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page