top of page
Søg
  • Tine Wend

COPENHELL 2017 Day 1

Photo; Savas Karakaplan

Copenhell torsdag

Det er ikke en helt almindelig torsdag i København når Copenhell åbner portene til 3 dages metal og mosh. Alle offentlige transportmidler var oversvømmet af sortklædte vanvittige venner der dansede rundt som kalve på græs efter en lang vinter i stalden.

På 8. år danner Refshaleøen rammen om Danmarks største metalevent – dette år større end nogen sinde før. 23.000 mennesker har købt adgang til infernoet – og det kan mærkes!

Da Inglorious åbnede festen på Pandæmonium torsdag kl 14.00 var der tætpakket af mennesker. Stemningen var fantastisk, solen skinnede endda – det var lige før man blev lidt ligeglad med at skulle smide en 50´er for en smålunken dåsebajer!

Den følelse forsvinder temlig kvikt når man opdager at man også skal stå i kø i 15-20 minutter for at få lov til at købe den…

Trods Copenhells udmelding om at pladsen er udvidet og at den gamle hal er taget i brug, er der stadig alt for mange mennesker på alt for lidt plads. Det tager en krig og en istid at sno sig gennem horderne for at komme fra A til B. Måske er vi et folkefærd som er mere tørstigt end gennemsnittet – men uanset hvad har man undervurderet behovet for barer.

Køen ved madboderne er lige så endeløs. Hvis der virkeligt SKAL sælges over 20.000 billetter, bliver arrangørerne nødt til at imødekomme det ganske indlysende behov for mere plads! Det er heller ikke længere nok med 5 shuttlebusser til og fra Christianshavns Torv. Der er ingen der brokker sig over at stå som sild i en tønde i busserne – Hell, det kan sgu endda være ganske festligt fordi der er en stemning af fest og fællesskab. Men når der tillægges en ventetid på op til en time, så svinder det mentale overskud en smule, skal jeg hilse at sige! Og nej! Det handler ikke kun om det faktum at en enkelt bus sad fast og skabte kaos i en times tid – det ER et reelt problem. Kære logistik-mennesker, stram op!!

Når det nu er ørlet af, vil jeg gerne sige af hjertet tak til Invocator for dagens absolut bedste oplevelse! For helvede hvor var det en overdrevet fed koncert! Jesper Kvist passer fint ind i det slæng – og spilleglæden var enorm. Bliv bare ved, drenge!!

Vi ses lige om snart til en forrygende fræk fredag i helvede…eller i køen!

Nordica Live Magazine anmeldere Jorge Revera og Kjartan F. Stolberg og redaktør Savas Karakaplan deltager COPENHELL alle tre dage.


Seneste blogindlæg

Se alle

GHOSTBUSTED

bottom of page