top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

UEFA Champions League 2017-18

UEFA Champions League 2017-18 er den 63. udgave af det europæiske klubmesterskab i fodbold, den 26. udgave siden relanceringen af tureneringen til UEFA Champions League.

Group G

Porto og Monaco afspiller 2004-finalen i UEFA Champions League i en pulje, der også indeholder Beşiktaş og en af denne sæsons to gruppe debutanter, RB Leipzig.

Porto slog Monaco i 2004 UEFA Champions League finalen, vinder med 3-0 sejre i Gelsenkirchen for at tage deres anden europæiske titel.

Monaco og Beşiktaş har aldrig spillet.

Porto har vundet tre af deres fire kampe mod Beşiktaş. Den portugisiske side vandt 1-0 væk og 2-0 hjemme i gruppespillet 2007/08, og også triumferet 3-1 i Istanbul i UEFA Europa League-gruppespillet 2010/11 før en 1-1 hjemmehold.

Dette er Leipzigs første europæiske kampagne.

Opening day Tuesday 12 September Group A: Benfica v CSKA Moskva, Manchester United v Basel Group B: Bayern München v Anderlecht, Celtic v Paris Saint-Germain Group C: Chelsea v Qarabağ, Roma v Atlético Madrid Group D: Barcelona v Juventus, Olympiacos v Sporting CP

Wednesday 13 September Group E: Maribor v Spartak Moskva, Liverpool v Sevilla Group F: Feyenoord v Manchester City, Shakhtar v Napoli Group G: RB Leipzig v Monaco, Porto v Beşiktaş Group H: Real Madrid v APOEL, Tottenham Hotspur v Borussia Dortmund

Besiktas

Den chilenske forsvarsspiller Gary Medel bytter Inter ud med tyrkiske Besiktas, hvor han har underskrevet en treårig kontrakt. 30-årige Gary Medel er ny mand hos de tyrkiske mestre fra Besiktas, hvor han har sat sin underskrift på en treårig aftale. Gary Medel kommer til fra Inter, hvor han nåede at spille i tre sæsoner siden skiftet fra Cardiff City i 2014. Defensivspilleren står noteret for 103 landskampe for Chile, hvor det indtil nu er blevet til syv scoringer. Besiktas har tidligere på sommeren hentet store navne som Pepe, Jeremain Lens og Alvaro Negredo.


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page