top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

RAMMSTEIN JAM til ROCKTÖBERFEST

★ HIGH VOLTAGE KOPENHAGEN ROCKTÖBERFEST 29. SEPTEMBER 2017 ★ 

Foto: Savas fra koncert i Amager Bio

✩ ON STAGE: RAMMSTEIN JAM ✩ FRI FADØL I KÆMPE GLAS ✩ ØLTELT & LANGBORDE ✩ HEIDI'S FROM HELL ✩ GRATIS CURRYWURST MIT POMMES ✩ VELKOMST UNDERBERG ✩ JÄGERHYTTE ✩ SEHR GEILE PARTY! ✩ High Voltage Copenhagen​ afholder d. 29. september, for femte år i træk, vores eget gennemførte bud på vores stolte naboer i Syds fineste tradition Oktoberfest! De seneste år har været gigantiske og udsolgte succeser og det bliver det også i år!

Hos os hedder det naturligvis ROCKTÖBERFEST og kommer til at byde på alt det frie fadøl fra Royal Beer​ du kan drikke mellem kl. 21:00 og 23:00 med tilhørende velkomst Underberg​ og et måltid for ægte germanske guder i form af currywurst mit pommes, kendt og elsket fra de tyske autobahns <3 Traktementets første timer foregår bænket ved langborde inde på klubben og ude i vores store sorte jäger​hytte i Boltens Gård, akkompagnement af det bedste metal- og tyrolermusik Deutschmark can buy! Når klokken slår 23:00 fyrer mægtige Rammstein Jam op under gruekedlerne og efter endt koncertbrag fortsætter festen til ingen længere kan kende forskel på mand og kvinde, edelweiss og læderbuks! 

★ FORSALG ★ Køb billet nu og her: 

Køb billet Spred ordet! Wir sehen uns! Prost! FRE. D. 29. SEPTEMBER ★ 21:00-05:00 ★ ENTRÉ: 200,- INKL. FRI FADØL & MAD ML. 21:00-23:00 ★ ALDERSGRÆNSE: 18 ÅR 


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page