top of page
Søg
  • John Andersen

Interview med Flush The Fashion i H9

Efter at have nydt et par øl i solskinnet i H9's gård med D'Herrer i Flush The Fashion og fået en snak med dem om lidt af hvert (som også kan læses på siden her) var det tid til det, det hele handlede om: deres koncert... mit indtryk af bandet var på det tidspunkt ikke helt færdigudviklet, i den forstand at de to gange tidligere jeg havde set D'Herrer spille var det på venues af begrænset omfang og jeg havde op til koncerten gået med en følelse af at jeg ikke havde set og hørt deres fulde potentiale, and boy was i right....! Lad mig sige med der samme: hvis du er til high octane rock n roll, så er Efter at have nydt et par øl i solskinnet i H9's gård med D'Herrer i Flush The Fashion og fået en snak med dem om lidt af hvert (som også kan læses på siden her) var det tid til det, det hele handlede om: deres koncert... mit indtryk af bandet var på det tidspunkt ikke helt færdigudviklet, i den forstand at de to gange tidligere jeg havde set D'Herrer spille var det på venues af begrænset omfang og jeg havde op til koncerten gået med en følelse af at jeg ikke havde set og hørt deres fulde potentiale, and boy was i right....!Lad mig sige med der samme: hvis du er til high octane rock n roll, så er Flush The Fashion lige noget for dig....! Bandet lagde ud med deres åbner fra debut albummet Failure is totally an option, "Burn it down" (læs i øvrigt interviewet her på siden der blandt andet forklarer meningen bag titlen på albummet) som lagde stilen for resten af den oplevelse der var i vente med bandet, nemlig høj oktan rock n roll. Efter et par numre yderligere kom tempoet en smule ned i form af den lidt country rock inspirerede "backstage pass" Efter det udbrød guitarist Dennis Post: "fuck forsangere, vi napper et nummer uden sanger" og brød ud i den instrumentale "Flash the fusion". Et nummer hvor selv musik-novicer ville kunne se hvor dygtige de to guitarister Dennis Post og Rune Buck er. Jeg er sikker på hvis man spørger i bandet er der ikke nogen fast lead og rytme guitarist, da de to herrer igennem delte de roller imellem sig gennem hele koncerten og brillierede med deres twin-soloer skiften frem og tilbage mellem rytme og lead rollerne. Jeg stod ved siden af guitaristen fra hovednavnet Warrior Soul" der ved flere lejligheder nikkede anerkendende og udbrød hvor kompetente de herrer var. Og skulle det ikke være nok så brillierede bandet yderligere ved at blande fuldstændig rundt på rollerne hvor den solide trommeslager Niels overtog guitaren og blev erstattet af forsanger Magnus der så overlod vokalen til Dennis... forvirret ? Tag ud og se dem næste gang :) Flush The Fashion er ude med en single og video til den charmerende "Midnight drunk at noon" som bedst kan beskrives som et en gang rock n roll drysset med lidt swing (den er go nok) og valget af Megadeth's "Sweating Bullets" som intro passede som fod i hose til det nummer.Bandet rundede sin ca 40 min lange koncert af med min personlige favorit "Thunderdogs" og høstede et stort velfortjent bifald fra det efterhånden talstærke publikum. Flush The Fashion er en flok afsindig dygtige musikere og hvor jeg nu har talt om guitaristerne og trommeslageren skal bassist Bjarne der lagde nogle gode vokal harmonier samt den übercool og til tider Mike Ness inspirerede forsanger Magnus ikke forglemmes. Jeg kan varmt anbefale af man byder sig selv en aften med Flush The Fashion næste gang de ruller forbi, i know i will lige noget for dig....! Bandet lagde ud med deres åbner fra debut albummet Failure is totally an option, "Burn it down" (læs i øvrigt interviewet her på siden der blandt andet forklarer meningen bag titlen på albummet) som lagde stilen for resten af den oplevelse der var i vente med bandet, nemlig høj oktan rock n roll. Efter et par numre yderligere kom tempoet en smule ned i form af den lidt country rock inspirerede "backstage pass" Efter det udbrød guitarist Dennis Post: "fuck forsangere, vi napper et nummer uden sanger" og brød ud i den instrumentale "Flash the fusion". Et nummer hvor selv musik-novicer ville kunne se hvor dygtige de to guitarister Dennis Post og Rune Buck er. Jeg er sikker på hvis man spørger i bandet er der ikke nogen fast lead og rytme guitarist, da de to herrer igennem delte de roller imellem sig gennem hele koncerten og brillierede med deres twin-soloer skiften frem og tilbage mellem rytme og lead rollerne. Jeg stod ved siden af guitaristen fra hovednavnet Warrior Soul" der ved flere lejligheder nikkede anerkendende og udbrød hvor kompetente de herrer var. Og skulle det ikke være nok så brillierede bandet yderligere ved at blande fuldstændig rundt på rollerne hvor den solide trommeslager Niels overtog guitaren og blev erstattet af forsanger Magnus der så overlod vokalen til Dennis... forvirret ? Tag ud og se dem næste gang :) Flush The Fashion er ude med en single og video til den charmerende "Midnight drunk at noon" som bedst kan beskrives som et en gang rock n roll drysset med lidt swing (den er go nok) og valget af Megadeth's "Sweating Bullets" som intro passede som fod i hose til det nummer. Bandet rundede sin ca 40 min lange koncert af med min personlige favorit "Thunderdogs" og høstede et stort velfortjent bifald fra det efterhånden talstærke publikum. Flush The Fashion er en flok afsindig dygtige musikere og hvor jeg nu har talt om guitaristerne og trommeslageren skal bassist Bjarne der lagde nogle gode vokal harmonier samt den übercool og til tider Mike Ness inspirerede forsanger Magnus ikke forglemmes. Jeg kan varmt anbefale af man byder sig selv en aften med Flush The Fashion næste gang de ruller forbi, i know i will

foto: Savas Karakaplan

*************************************************

Interview

Jeg fik mig en snak med D'Herrer Dennis Post (D) og Magnus Möller (M) fra Flush The Fashion fashion om tilblivelsen af bandet, tankerne bag set og selvfølgelig om rock n roll historier fra landevejen. "Hvordan startede bandet og hvem står bag"? D: "jeg sad med en flok sange og tænkte jeg gerne ville prøve at have "mit eget" band og se hvordan man hurtigst kunne komme fra A til B og så ringede jeg rundt og Magnus var en af dem" M: "Jeg bad Dennis sende nogle sange og så lavede jeg nogle tekster til dem og vi syntes begge to det lød ret godt, og det lød faktisk som det plejer (red: White trash presidents) "Hvor længe siden er det"? D: "Det er faktisk præcist et år siden nu har min Facebook afsløret" "Dennis nu kender jeg dig jo godt så jeg ved det naturligvis godt, men det er nok ikke alle der gør det, så jeg spørger, hvorfor navnet Flush The Fashion"? D: "Jeg ELSKER Alice Cooper og jeg syntes der var og er et budskab i det (red: Flush The Fashion er et album udgivet af Alice Cooper i 1980) nemlig at det er forholdsvis ligegyldigt hvad der er oppe i tiden og hvad man tror folk gerne vil høre, og det er også derfor de er så vidt forskellige vores sange på grænsen til det fuldstændige latterlige, der er ingen rød tråd i det her" "Den musikalske inspiration kommer den så også fra forskellige kunstnere eller er der trækplastre"? D: "Det er også meget forskelligt fra person til person i bandet, jeg kan som sagt godt lide Alice Cooper, men også Backyard Babies, Iron Maiden, Whitesnake osv, men som sagt ligger der ingen tanker om at vi skal lyde som nogen eller noget bestemt" M: "Mine indflydelser ligger f.eks hos nogle andre såsom LA's rockscene i 80'erne, Alice In Chains osv" D: "Jeg tror at hvis en anden havde skrevet sangene og sunget dem end Magnus, så havde det lydt helt anderledes. Havde Justin Hawkins sunget havde det lydt lidt som The Darkness, Dave Mustaine havde fået det i en retning af Megadeth osv, for musikken er "bare rock" og det er vokalen der mest sætter præget på sangene" "Magnus, hvor kommer dine tekster fra og ideerne dertil" ? M:" De kommer mange steder fra, f. Eks har jeg haft titlen Midnight drunk at noon liggende længe til en party sang og da Dennis sendte mig tracket til det der så blev til sangen Midnight drunk at noon håbede jeg at jeg ville kunne bruge det dertil, og det lykkedes så, men ellers jeg er meget inspireret af hvad ser foregår i verden på godt og ondt og det kan man godt høre i Preachermans door, f. Eks er der mange der er tilhænger af mørk og negativ politik, men ikke kender historien bag den politik de er tiltrukket af "so we go back to the preachermans door" "Er der noget fiktion i dine tekster eller er det altid med relevans til hvad du oplever"? M" Det er altid relevant på et eller andet plan, og når jeg har skrevet en sang går jeg aldrig tilbage og retter i den for på den måde ved jeg altid hvad det er jeg mente da jeg skrev den, hvis man retter i teksterne kander godt gå tabt med årene hvad man mente med den sang/tekst" "Hvordan er i blevet taget imod det første år og forstår folk Alice Cooper referencen i navnet" ? D: "Vi er taget rigtig godt imod og har spillet en masse gigs og der er flere på vej indlands og udlands, og hvad titlen angår har folk ikke hængt sig i det, og det er heller ikke meningen at folk skulle afspejle os i at være vilde med Alice Cooper for det er VI ikke som band, det er mig der er det. Men en ting har det faktisk gjort, for vi sendte et nummer til Sten fra MyRock radio og rent tilfældigvis havde han et interview med Alice Cooper dagen efter og han spillede faktisk nummeret under interviewet fordi han havde set sammenhængen og det gør faktisk at vi kom i rotation i radioen" "Jeg kan godt lide titlen "Failure is totally an option" på jeres album, hva er meningen bag den"? M: "Titlen underbygger vores indstilling til det der med at man ikke skal lave noget for at please et bestemt publikum ved at lyde som en bestemt kunstner, eller have en bestemt sound" "Ligger der nogle planer fremad for Flush The Fashion" D: "Der ligger noget materiale og florerer rundt men pt er det stadig tour med albummet, men til efteråret kunne det godt tænkes at vi gik igang med noget produktion" "Har i haft nogle fede rock n roll historier fra jeres første år"? D: "Jeg har en anti rock n roll historie, på Panuchy Cats med Crash Diet spillede vi kl 19:15 og kl 20:31 var jeg faldet i søvn udenfor, så jeg hørte ingen bands og vågnede igen kl 5:30, og der var festen slut, så jeg tog en jægermeister og gik i seng igen, så det må være en anti rock n roll historie" "Har i noget i til slut vil sige til folk" ? D og M: "Duk op og kom og hør os, det er sjovt at se og høre på og ganske uforpligtende, og man behøver næsten ikke engang at kunne lide musik for at kunne lide os"

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page