top of page
Søg
  • Tekst & Foto Henrik Hildebrandt

Mamma Mia! - Here We Go Again

Magien, festen & det gode vejr havde UIP sørget for til den store Gallafest på Mamma Mia ....... I Cinamaxx var der dans til Abba-musikken og masser af kendte ved den røde løber. Jeg så selv Abba live i 1979 i falkoner teatret og det var en rigtig stor oplevelse at så se. Mamma Mia - Here we go again er et fantastisk flashback på den tid, hvor Abba sangene bliver udført perfekt specielt af Cher som synger Fernando. Historien er også god og passer rigtig godt med Abba´s nummer. Nej, den første ”Mamma Mia!”-musical fik ikke brugt alle ABBAs hits, så i anden omgang får vi under Ol Parkers instruktion både ”Waterloo”, ”When I kissed the Teacher”, ”Chiquitita” og mange flere sange, der sætter gang i nostalgien, men samtidig også sikrer smil og evigt solskin over det græske øhav. Amanda Seyfried er tilbage som Sophie, Meryl Streep som Donna, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård og Colin Firth som Sophies tre fædre, Christine Baranski og Julie Walters som dynamoerne. Som den unge Donna ses Lily James. Endelig optræder selveste Cher som Sophies mormor. Jeg kan varmt anbefale at gå ind og se musicalen Mamma Mia denne sommer. Jeg giver den 5 stjerner. Premiere:,19/7-2018 i hele landet. Tekst & Foto Henrik Hildebrandt

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page