top of page
Søg
  • Belinda Henriksen

Vintage Trouble

Vintage Trouble Live KB Malmô

****** Stjerner.

Fotograf. Henrik Hildebrandt - www.henrik-hildebrandt.dk Anmelder : Belinda Henriksen

Vintage Trouble tager det bedste ud af 50'ernes og 60'ernes musik og præsenterer det i en moderne og innovativ vintage. I de seneste år, Vintage Trouble betaget publikum rundt om i verden, når de åbnes til bands som The Rolling Stones, The Dixie Chicks, AC / DC og The Who. Sanger Ty Taylor, Malmø Søn og guitarist Nalle Colt, bassisten Rick Barrio Dill og trommeslager Richard Danielson, gennem deres energiske liveshows sprede deres version af rhythm & blues - en rytmisk ladet lydbillede, hvor blues, soul og rock and roll blandes til en musikalsk fest fuld af glæde og entusiasme. Bandet, der blev dannet i Californien, har spillet sammen siden 2010, og deres debutalbum "The Bomb Shelter Sessions' succes var øjeblikkelig. Siden da har bandet turneret flittigt, både på egen hånd, da de store kunstnere, og udgivet en masse nyt materiale. Nu arbejder det på det næste album, der vil blive frigivet i løbet af året. KB Malmö glødede da Vintage Trouble kom forbi til en total udsolgt koncert. Trods hedebølgen formåede Vintage Trouble af få hele salen til at gynge, publikum sang og dansede med til de gamle nr. Der var også nye sange fra deres 3. album, som udkommer til september og det er bestemt ikke kedeligt.

Vintage Trouble formår at komme med nye vibes, men bevar stadigvæk deres sprøde sound. Alt i Alt et fantastisk band og efter min mening et af de bedste live band på marked i dag. Næste gang at Vintage Trouble kommer til Danmark, så ta` forbi I vil få en fest.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page