top of page
Søg
  • Belinda Henriksen

ELO - Jeff Lynn - Royal Arena

Fotograf Henrik Hildebrandt

tekst Belinda Henriksen

Royal Arena rundede gæst nummer 1.000.000, da Jeff Lynnes ELO spillede i et fyldt Royal Arena. Jeff Lynn spillede sange fra samtlige LP'er helt op til 1986, dog hovedsaglig fra LP'erne "A New World Record" og "Out of the Blue" Flot lys show og rigtig god lyd fra et meget velspillende band, krydret med lidt a cappella og en solostykke fra violisten, perfekt placeret i det ellers stillestående ELO. Ved præstationen af bandet fik Jeff Lynn et langt bifald fra 13000 stående publikum. Still goes strong! ELO havde publikum i sin hule hånd. Hittet ”Mr. Blue Sky” blev understreget med et stort blåt lysshow hen over publikum... hvor Roll Over Beethoven var ekstra nr der satte rigtig gang i salen. Under hele koncerten fornemmede jeg en stemning fyldt med minder fra publikummet ungdom.

Vi fik den ægte vare med Jeff Lynn i front og den særlige Electric Light Orchestra-sound..... ELO leverede alt i alt en rigtig god aften med masser af nostalgi.

setlist:

1. Standin' in the Rain

2. Evil Woman

3. All Over the World

4. Showdown

5. Do Ya

6. When I Was a Boy

7. Livin' Thing

8. Handle With Care

9. Rockaria!

10. Can't Get It Out of My Head

11. 10538 Overture

12. Shine a Little Love

13. Wild West Hero

14. Sweet Talkin' Woman

15. Telephone Line

16. Don't Bring Me Down

17. Turn to Stone

18. Mr. Blue Sky

Ekstranummer

19. Roll Over Beethoven


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page