top of page
Søg
  • Savas Karakaplan

Lange Farvel Kysss

Royal Arena - København 

18 maj 2019 

foto : Savas Karakaplan 

Elton John's lange farvel kys til sine elskede danske fans. 

Det kræver sin legende at sige rigtigt farvel med en afskedturne på 300 koncerter på 3 år.

En hver  tone af hans musik har en affære i vores liv

Såvel de 50 år på landevejen som den første af de to koncerter, en del af den lange "Yellow Brick Road" turne i Royal Arena var en historisk oplevelse for musikelskere, hvor den store mester var som en helt, der manifesterede sin magt.

Det er umuligt at være kritisk over for hans præstation og musik; EJ kaster sine fans ud i et musikalsk univers og sørger for at fjerne kontrollen fra alle så vi kan opleve friheden og nydelsen ved livet, beskrevet med kærlighed, hvor hver en tone af hans musik har en affære i vores liv.

"I Belive In Love "

er en af de få sange, ud af en lang setlist med med verdens hits, der er med til at skildre hans sidste turne, som berører alt fra menneskerettigheder, raceforskelle, sygdomme og politik til hjælpeorganisasioner og at være donor og man får en klar opfattelse af hans loyalitet over for livet - til tider under koncerten og især ved den dramatiske afslutning, hvor han stiger til himmels. 

Perfektionismen er den store ambition, når den enorme live performance skal lykkes og Danmark fortjener et stort kys for hans taknemlighed siden hans første koncert i Tivoli. 

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page