top of page
Søg
  • Michael NIELSEN

NERVOSA tryllebandt publikum i Stengade

NERVOSA

Support: REZET

Spillestedet Stengade - 24.04.2019

foto: Savas Karakaplan

Brasilianske NERVOSA beærede igen Denmark med et besøg og de havde taget tyske REZET med sig, da de den 24. april besøgte Spillestedet Stengade.

Ikke siden mægtige Invocator og Vicious Aroma spillede i start 90´erne har jeg været der, det samme gælder vist rengørings holdet men lad nu det ligge. Første band på scenen var tyske REZET. ikke et band jg har hørt men er altid frisk på noget nyt. REZET spiller en underlig gang Thrash, Heavy Power Metal der lige skal ind og vende før det bliver rigtig godt, en stil der vel bedst kan beskrives som, Irom Maiden men Mille fra Kreator der spiller Helloween. Bandet havde massive lyd problemer denne aften og guitarist/sanger Ricky Wagners guitar faldt ud flere gange, desværre i hans soloer. Derfor er det synd at bedømme dem fra deres elles glimerne optræden denne aften hvor REZET ville men teknikken fejlede til slut blev det dog hæderligt og måtte forbi merch boden og have deres nye cd med hjem, en rigtig god og solid cd med tysk Power heavy thrash som det sig hører og bør. Kan opfordre at tjekke REZET ud hvis de skulle komme tilbage da de vil og kan spille rigtig godt.

Er det kun mænd der kan spille Thrash ???

HELL NO!!!! Det beviste brasilianske Nervosa nemlig noget så eftertrykkeligt, de kom, så, og satte skabt på plads i den grad. Det er måske ikke banebrydende det pigerne laver men hold nu op hvor bliver det serveret hårdt og lige i dit ansigt. Er super imponeret over hvor meget bedre og minde generte de er nu når man tænker på deres lige så fede optræden som support til Venom Inc. sidste år, hvor de var meget mere tilbageholdne i deres optræden. Forsanger Fernanda Lira er en energibombe, som farer rundt på scenen, og samtidig formår at fange publikum, kikke dem dybt i øjerne og få dem til at føles som om hun kun spiller for dem. Hovedvægten i sættet ligger på udgivelsen Downfall Of Mankind fra sidste år sat bredt dyk ned i deres andre cd'er. Desværre er lyden på vokalen under Nervosa meget lav og der var igen små problemer med deres gear. Forstår ikke at de første 3-4 rækker ikke skal kunne høre PA anlægget men kun monitoren, hvor der ikke kom meget vokal. Nervosa kom så og sejrede denne aften, men kiks som må skyldes lydmanden og spillestedet, stod tilbage med en fed følelse kroppen efter koncerten og begynder allerede at håbe en festival som Copenhell eller bare et bedre spillested vil booke dem i fremtiden.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page