top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Alice Cooper fyldte en fjerdedel af Arenaen

 Koncert: Alice Cooper Sted: Royal Arena Dato: 25.sept.2019 Karakter: alle karakter jeg har!

Af. Nrgz Andersen 

Da jeg fik en nyhedsmail om et early-bird tilbud til en koncert med Alice Cooper var det bare med at slå til. For hvis jeg ikke købte billetten vil jeg fortryde, at gå glip af Vincents show. Og det gjorde jeg bestemt ikke trods tekniske udfordringer. Jeg stod tæt på scenen og var fuld af forventningsglæde - for jeg skal se min store idol. Cooper havde sin datter til at udføre teatershowet som fungerede glimrende, selv om det meste af showet har man set før. Den gamle mand var på med sin store billion dollar baby, Frankenstein, gysernes “man in mask”, halshugning på scenen og andre chokrok-ingredienser. 

Publikums fremmøde var dog til grin... Det var “åbenbart” dén onsdag aften mange unges cykler punkterede, de gamle fik sent fri og de mindste skulle tidligt i seng. 

Men dé fans, der var mødt op, var dem fra “good ol’ days”. Altså den fanskare, der sjældent synger på alle sange, synes crowdsurfing er mærkeligt og er bare kommet for at have en god aften. Os unge? Tjoh, vi var for stressede til at genopfriske tekster. Men! Dén fan, der løftede håbet om en ny fanskare, var hende der stod i midten og forrest. Ja hende, med tørklede! Gad vide hvad Allah siger til hendes kærlighedsaffære? Men nu er Vincent selv troende - så mon ikke aftenens koncert er ikke den mest “farligste” at tage til. Ærgerligt, jeg ikke fik fat i hende. Tak for en fantastisk aften, gode gamle mand! Jeg gad godt at se Cooper-showet igen sammen med mine sidemakkere, for Coopers show er en “must see!”

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page