top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Copenhell Metal Cruise 2019

Copenhell Metal Cruise startede med 4 stærke metal navne; Dirt Forge og LIVLØS og min favorit HateSphere , og beklageligt med lyden til afslutning med bandet Angel Witch. Copenhell Metal Cruise har potentielle og passende ambitioner om at sprede sig til et af Europas bedste. Vi glæder os til day 2 hvor metalfesten fortsatter med APHYXION ,Redwood Hill , Bombus og Suicidal Angels.

Til day 2 af Copenhell Metal Cruise, vågnede vi til sne på Oslo’s toppe mens indsejlede vi igennem Oslofjorden. Trods trætte deltager og tømmermand, blev festen straks heated up, efter flere kolde timer i byen. metalfesten fortsatter med APHYXION , salen er fyldt med glæde metalfans. Efter Redwood Hill , Bombus og Suicidal Angels, sejlede vi mod danske territorialfarvand.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page