top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Liam Gallagher

OBS: Liam Gallagher koncerten flyttes fra Store VEGA til Forum Black Box! Grundet den store efterspørgsel på billetter til Liam Gallagher i Store Vega tirsdag den 4. februar 2020 er det lykkes os at flytte koncerten til Forum Black Box. Publikum der allerede har købt billetter til Store VEGA skal blot beholde den nuværende billet og møde op (med billetten) i Forum Black Box den 4. februar 2020. Der vil være pre-sale for dem der har skrevet sig på venteliste fra nu og til tirsdag 16. juli kl. 9. De resterende billetter sættes til salg tirsdag 16. juli kl. 10. Ønsker man at refundere sin billet grundet flytning af venue, skal billetkøber henvende sig til Ticketmaster kundeservice på mail kundeservice@ticketmaster.dk senest d. 29. juli 2019. --- Billetpriser: 435 kr. + gebyr Billetsalget starter fredag 12. juli kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk. VEGA og Live Nation præsenterer LIAM GALLAGHER 4. FEBRUAR 2019 STORE VEGA Legendariske Liam Gallagher kommer til Store VEGA til februar. Liam Gallagher fik enorm berømmelse som forsanger i det britiske rockband Oasis under Brit-pop-bølgen i 90’erne. Oasis startede som gruppe i 1991 men fik først deres gennembrud i 1994 med udgivelsen af deres debutalbum ’Definitely Maybe’. Ført an af Liam Gallagher som forsanger og broderen Noel Gallagher som lead guitarist og sangskriver blæste Oasis ind på musikscenen. ’Definitely Maybe’ blev det hurtigst sælgende debutalbum i Storbritannien og bandet oplevede enorm popularitet. I takt med at de fik mere og mere succes kom der også en større mediebevågenhed omkring bandet, hvilket ledte til at gnidninger mellem Liam og Noel blev et stort fokus for tabloidaviserne. Blot et år efter debuten, udkom Oasis’ andet album ’(What's the Story) Morning Glory?’ som toppede debutalbummets massive succes. Perlerækken fortsatte med ’Be Here Now’ fra 1997 og på ’Standing on the Shoulder of Giants’ fra 2000 debuterede Liam som sangskriver på sangen ’Little James’. Dette blev en trend der fortsatte på bandets sidste tre albummer ’Heathen Chemistry’ (2002), ’Don't Believe the Truth’ (2005) og ’Dig Out Your Soul’ (2008). Liam trådte ud af sin brors sangskriverskygge og begyndte også at lave sine egne kompositioner. Desværre ramte gnidningerne mellem Liam og Noel samtidigt et nyt lavpunkt som resulterede i at Noel forlod bandet i 2008. Det efterfølgende år annoncerede Liam at han havde lavet en ny gruppe med de resterende medlemmer fra Oasis ved navn Beady Eye og deres debutalbum ’Different Gear, Still Speeding’ udkom i 2011. Gruppen gik dog i opløsning efter kun to udgivelser, hvilket banede vejen for Liam Gallagher som soloartist. Hans første udspil kom i maj 2017 med singlen ’Wall of Glass’. Senere på året i oktober udkom hans første solo fuld længde album i form af ’As You Were’ som gik direkte ind som #1 i UK. I 2019 vendte han tilbage med singlen ’Shockwave’ fra det kommende album ’Why me? Why Not’. Nu kan vi med glæde annoncere at Liam Gallagher i egen høje person kan opleves på dansk grund i 2020, når det britiske ikon kommer til Store VEGA 4. februar.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page