top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Baba Zula at Alice

BaBa ZuLa (TR) + DJ Electric Turk at ALICE

Fredag den 7. februar 2020

kl. 21.00-23.00 UTC+01

tekst og foto :Savas Karakaplan

Koncerten på ALICE bliver en af de gode gange vi har haft bandet på besøg. Manden bag musikken, Murat Ertel, spillede i mellemtiden på ALICE med bandet Dirtmusic på scenen sammen med den verdenskendte musiker Hugo Race, kendt fra scenen med Nick Cave & The Bad Seeds. Baba Zula lyden med DİRTMUSIC med rodet tyrkiske melodier og vridninger i sammenspil med navne inden for rockmusikken skabte en spændning i mørket på spillestedet ALICE, hvor vi kommer til at opleve BABA ZULA d. 7. feb 2020.

Solid psykedelisk rock fra Istanbul! De ubestridte mestre af det 21 århundredes tyrkiske psych, BaBa ZuLa, spiller første danske koncert i 6 år når de gæster ALICE under Vinterjazz. DJ Electric Turk står bag pladespillerne før og efter koncerten. ———— ————— ———— Electric Turk vender plader før og efter koncerten, og det er vi rigtig glade for. Electric Turk har tyrkiske rødder og er født i Istanbul. Nu bosat i Danmark har han slået sine folder i forskellige metal-bands, men som Electric Turk deler han rundhåndet ud af sin passion for gammel tyrkisk psych fra 70'erne - som man bl.a. har kunnet opleve på Lygtens Kro og ikke mindst på ALICE til koncerten med Derya Yildirim & Grup Simsek sidste år. Foto: Alexander Sjöberg Døre kl. 20 / Koncert kl. 21 Billet i forsalg: 130 kr. inkl. gebyr Køb billet: https://llk.dk/y3sm7y Lyt: https://youtu.be/7neyZZ_7THo


Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page