top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Trippie Redd - Love Me More Tour i VEGA

den 26. august 2020

Store Vega

kl 19:00 - 23:00

Trippie Redd kom ind på scenen i 2015, da han lagde en række sange ud på nettet der fremhævede hans alsidige stil. En stil der kombinerer elementer fra soundcloud-rap, emo-rap og trap. Han drager indflydelse fra artister som T-Pain, Gucci Mane og Lil’ Wayne, tilføjet energien fra punk og metalartister som Kiss og Marilyn Manson. Med sine signatur flows og melodier, hvor han trækker ordenes endelserne ud så de presser autotunen til sit absolut yderste, har Trippie tappet direkte ind i tidens rap-tendenser, som bl.a. Future, Young Thug og Travis Scott har været med til at popularisere.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page