top of page
Søg
  • Forfatters billedeNORDICA Live Magazine Live Is Real

Pink Floyd Project - The Wall - Amager Bio


For at kunne gennemføre koncerten har vi været nødt til at dele publikumsantallet yderligere op og afholder derfor 2 koncerter pr. aften d. 26/8, 27/8 og 28/8 - den første kl. 19 (døre åbnes kl. 18) og den næste kl. 21.30 (døre åbnes kl. 21). Derfor vil du se en ændring af tidspunkter i dette event. Find og tilmeld dig de nye events via Amager Bios facebookside.

Scandinavian Pink Floyd Project stiller i stærkeste opstilling med Mikkel Lomborg som særlig inviteret gæst på scenen. Desuden kan du forvente envisuel oplevelse i særklasse orkestreret med lys, laser og video. THE WALL er en absolut rockklassiker, et konceptalbum og et dobbeltalbum. Et album med teatralske og dramatiske virkemidler. Et album der har solgt 20 millioner kopier og betydet meget for mange.

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page