top of page
Søg
  • NORDICA LIVE

SUPERLOADER on the top


Live Stream Rock Concert - Treasures Of Tomorrow Release.

SOHO Rooftop - Kødbyen

31 juli 2020

SUPERLOADER Nocut Entertainment SOHO Promote it Bookinghuset Water of life

foto : Bonus T.

Det danske rock band Superloader spillede en live stream koncert i anledning af deres release af deres single "Treasures Of Tomorrow" hvor bandet spillede et uforglemmelig fest og et rockeshow' som var lovet.

Nordica Live Magazine var inviteret til live showet og deltog med Christian Panum og Frederik Von Renteln.

Christian Panum "Velspillet rock med internationalt format. God lyd, kolde drinks og en super lokation på soho rooftop i Kødbyen. Fra første 1 slag leverede Superloader en over bevisende gang rock n Roll. Inspireret af band som Foo Fighters og grunge bølgen fra 90erne. Downstroke riffs, catchy omkvæd og breaks de rigtige steder. Energisk og godt live band. Den nye Lead guitarist havde nok af se til da sangene er skrevet til 3 guitarister. Han løste opgaven sammen med en meget stabil rytmegruppe (bas og trommer) og forsanger og rytmeguitarist Bjørn Poulsen med en super troværdig vokalpræstation. Virkelig god og afbalanceret lyd

A restless soul og My horizon og klart den ny single Treasures Of Tomorrow er playlistens bedste sange. "

Frederik Von Renteln "Meget velspillet og rigtigt god lyd og vocal/chor. Bandet er meget professionel, og det holder max hele vejen igennem. Bandet osede af spilleglæde og kvitterede med en rigtigt god oplevelse, Imponerende. Her stod den på den ene episke udladning efter den anden, hvor særligt en gåsehudsfremkaldende smuk udgave af dancing on broken glass blev spillet og sunget af Bjørn. Det var altså et meget exceptionelt nummer, og en vokal der sad lige i skabet denne aften.

Treasures of tomorrow fra den seneste single blev spillet med en rigtigt god energi og med en fantastisk god lyd. City Lights var også en af mine helt klare favoritter. Meget godt spillet og en super god lyd hele vejen igennem."

Superloder spiller deres næste e koncert i Karosserifabrikken, Murergade / Helsingør i oktober d. 9 kl 20

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page